Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....

jag minns knappt
känslan längre
allt som vi slog för tills
nyss
bara modlösheten som
föll över oss
en önskan om att se
klart i mörker
som om en liten bit av
det vi fruktat mest
plötsligt kommit ifatt
bragt oss om livet
strött oss för vinden
















Fri vers av Parentes
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-13 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parentes
Parentes