Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....

som silkestunt garn
iskall ståltråd
slingrar de sig runt
vrider de sakta min
ryggrad motsols
en rad spruckna
värkande kotor
en gråt som fastnat
i bröstet
slagit rot, tagit över
och frusit till vinter















Fri vers av Parentes
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-04-13 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt gripande och bra text!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Parentes
Parentes