Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min nyvävda matta får ligga utomhus då jag har pollenallergi


Vårens matta

I vårens matta väver jag in
ett underbart porlande vatten
med ett skimrande garn

I vårens matta väver jag in
svanens vita vingar jag ser i
högt i skyn

I vårens matta väver jag in
trädens stora knoppar som
bär på olika nyanser av grönt

I vårens matta väver jag in
en underbart blånande himmel

I vårens matta väver jag in
solens underbara strålar

I vårens matta väver jag in
vita snödroppar

I vårens matta väver jag in
gula och lila krokus så vackra
de är

I vårens matta väver jag in koltrastens
vackra stämma

I vårens matta väver jag in
de vackra blåsipporna som niger
så härligt

I vårens matta väver jag in gula
små tussilago som emot oss alla
ler

I vårens matta väver jag in den
blåa vackra scillan

I vårens matta väver jag in den
vackra vitsippshagen som snart
visar sig i vår natur

Vårens nyvävda matta är jag så tacksam
att jag får ta del av då jag vistas utomhus

090413




Fri vers av sajo
Läst 151 gånger
Publicerad 2009-04-13 21:24



Bookmark and Share


  Annmargreta
Som du ser så skickade jag mitt
meddelande 2 gånger ha det så bra!!!!!!!
2009-04-13

  Annmargreta
Vacker matta kan se den framför mig!
Mycket vacker- du får ta några allergitabletter och vara ute lite!
Clarityn har jag!
Hälsningar och kramar Margaretha.
2009-04-13

  Annmargreta
Vacker matta kan se den framför mig!
Mycket vacker- du får ta några allergitabletter och vara ute lite!
Clarityn har jag!
Hälsningar och kramar Margaretha.
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo