Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidig morgon

nyvaken sol
öppnar sitt öga
ser på mitt fönster




Bunden vers (Haiku) av Trofast
Läst 413 gånger
Publicerad 2009-04-13 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
flamsochtrams!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Trofast
Trofast