Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar den röda ballongen

din kärlek var som en ballong
och den tog mig till himlen

denna vackra röda ballong
den förvandlades till sten

jag saknar den röda ballongen
men jag vill inte ha den tillbaka

för att jag saknar den röda ballongen
inte dej




Fri vers av ohyesandyouknowit
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-14 21:54



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Snyggt skrivet!
2009-05-09

    sårosa
det är ju verkligen så ibland .. älskar metaforen !
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

ohyesandyouknowit
ohyesandyouknowit