Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till slut är det oss själva vi ser

jag hatar folk som är kära
jag hatar folk som är sådär äckligt jobbiga
så man bara vill lägga fingrarna runt halsen
och strypa dem!
jag hatar folk som aldrig säger vad de tycker
jag hatar folk som inte tycker om mig
jag hatar folk som ställer för många krav
jag hatar folk som aldrig finns där när man
behöver dem som mest
jag hatar folk som bara försvinner
jag hatar folk som säger en sak och gör en annan
jag hatar folk som ger en hopp för att sedan
rycka bort mattan under ens fötter

 

 

jag hatar hatar hatar...

 

 

folk som mig

 




Övriga genrer av appleofmyeye
Läst 300 gånger
Publicerad 2009-04-14 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

appleofmyeye
appleofmyeye