Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Erik.


Ett kärleksbrev

Allt vi har kan mycket väl vara varandra och även om jag aldrig gillat den här idéen om ägandet så äger du mig lika mycket som jag äger dig.

Du äger mig på ett sätt som bara en person tidigare gjort, den första och det jag trodde skulle vara den enda kärleken...

Men sen kom du, som blev ett vi.

Vi två är som gjorda för varandra med alla våra olika tankar om livet.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag aldrig har krossat någon annans hjärta för att hålla ditt intakt.

Varje gång jag tackat nej till någon annans kärlek har jag sagt "Ja" till din.

 

// Din älskade




Fri vers (Fri form) av appleofmyeye
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-14 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

appleofmyeye
appleofmyeye