Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kärlek för längesen

jag har inte tänkt på dig på länge men inatt så drömde jag om dig,
du hatade mig.
Det är ingen nyhet och jag förväntar mig inget annat men det kändes...

drömmen är nu lite suddig men när jag vaknade kände jag att jag var tvungen att skriva något om den, om dig

kommer du ihåg att du skrev till mig och sa:

"om tio år kommer du ha glömt mig men jag kommer aldrig att glömma dig."

det har gått lite över 6 år sedan dess och jag tänker inte på dig varje dag, men det händer, oftare än jag skulle vilja.

hur kan man glömma sin första riktiga kärlek?




Fri vers av appleofmyeye
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-23 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

appleofmyeye
appleofmyeye