Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänsla

En hund springer på grässmattat utan för.
Viftar lyckligt på svansen, och är friare än någonsin.
Tungan hänger utan för, och gräset yr.

- Tänk om jag vore en hund ?

Det pirrar i stortån, själen bultar på skalet och ropar släpp ut mig.
Det är vår, och allt vill komma ut. Allt vill bli fritt.
Allt vill leva igen.

- Tänk om jag vore en hund?

-Tänk om jag vore fri?




Övriga genrer av sachie
Läst 146 gånger
Publicerad 2009-04-15 12:11



Bookmark and Share


  issac.a.m
läser o ler..
men..
du är fri..
vackert skrivet..
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie