Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem skrämde dej så?




Vem eller vilka & vad.... skrämde dej ?

Så att din kropp ibland blir spänd som en pianotråd

& hjärtat är nära att slå sej ut ur ditt bröst.

Vad var det du aldrig fick hjälp med att komma över

så att du var tvungen att stänga av & förtränga?

Vad var det för en förödande förolämpning

du svalde & som din själ tvingades härbärgera?



Vad ska du göra?

Vad kan jag göra för dej?

Jag älskar dej.

Jag gör allt jag kan för dej.

Kom.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2009-04-15 12:23



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vilken vacker helande dikt du för fram...

du räcker ut en hand till dina medmänniskor.

blir rörd....vilar i det.
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP