Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alexandra

I skolans korridorer,
bland skrikande ungar
bland glasögonpry a lärare.
Där golvet är täckt av grus.
där skåpen är gröna.
Där orden: jävla emo. inte kommer på tal.
där mycket hemskare ord yttras.

Där står hon, i sina trasiga skor.
I sin trasiga kropp.
I sin ångest.


Vågar inte gå därifrån.
Vågar inte vrida på huvudet.
Hon gör det inte,
för att hon inte vågar.




Då han smeker över hennes kind,
vet hon vad som händer.
Då han våldsamt sliter ifrån henne väskan,
och drar in henne på toaletten.
Hon vet precis vad som ska hända.

Då hans ska tillfredställas,
av hennes mun.
då hon nästan kräks.
Av smaken av honom.

Hennes tårar droppar ner på hennes vita linne,
hennes a BH lyser igenom.
Därför är Alexandra en hora.




Fri vers av Whatsernamex
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-15 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whatsernamex
Whatsernamex

Senast publicerade
Alexandra
* Se alla