Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vaknar man upp och märker att man plötsligt är osäker på om livet man lever är det liv man vill ha.


Måndagspanik

Jag hatar mig.

Jag hatar att jag inte passar in här,
jag hatar att jag alltid bryr mig för mycket
och jag hatar att det alltid bara är jag
som

försöker.




Fri vers av Mattsin
Läst 253 gånger
Publicerad 2009-04-15 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattsin