Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HETT

hett

här inne är det hett

det ångar och pulserar

det är hett

hett

allt hett som jag har sett

ser mer och mer

och aldrig

blir jag mätt

rätt

jag vet vad som är rätt

att leva efter det

är inte lätt

hett

jag grillas som på spett

den hettan har sitt

speciella sätt

hett

mot vett och etikett

etiken står sig slätt

när livet osar hett

hett

precis som joan jett

en jaguar med bett

jag svettas

det är hett!

LARZ GUSTAFSSON   090416




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-04-16 09:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Oj oj , här osar det ordentligt !!
2009-04-16

  Elaine.S VIP
Rejält med plusgrader:)
2009-04-16

    ej medlem längre
Det funkar att funka till denna! Drar nog fram trummorna och kollar !
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP