Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du?

Vill du ta mig med upp?
Upp till molnen
Kan vi flyga dit på dina vingar?
Och sen leka tafatt bland molnen
Fångar du mig om jag faller?




Fri vers av MissHeaven
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-09-16 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissHeaven

Mina favoriter
R.I.P Rest In Poetry