Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skräck


Smygande tankar gör sig påminda
skräckscenarior

kyla

andetag kvävda av ord
andetag kvävda av tystnad

Igenkännandets tårar och det utdöende hoppets skrik

panik



Ligger på sängen och skakar




Fri vers av Andunelen
Läst 203 gånger
Publicerad 2009-04-16 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen