Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykologi är så svår konst att varje gång jag vill lämna in en installation på temat till Liljevalchs vårsalong skickar de tillbaka verket i krossat skick utan någon som helst förklaring varför jag gång efter annan lämnar in en protest till posten


En smula självinsikt?





Jag får ofta
små nervsammanbrott av
chocken och tillika

insikten av att
andra människor är
behäftade med samma

sorts fel och
brister som jag
själv. Högst anmärkningsvärt.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 21:52



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):):)smiiiiil..
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP