Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RUINER AV ETT RIKE

skärvorna av det

som aldrig fanns

tomma rum

en permanent vakans

ingen hjälp

från något enda håll

temperaturen

kryper under noll

vågar du så

stanna en minut

föreställningen

ska strax ta slut

dom går över

allt slags skrymteri

dom går över

detta svineri

dom som lämnar

brända städer kvar

bomplan rullas ut

från en hangar

hemma är förödelsen total

detta är en storslagen final

allt har störtat samman

malts till grus

alla dessa en gång

stolta hus

nej, det här är ingen

schlagersång

detta är en sång

om undergång

LARZ GUSTAFSSON   090417




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-04-17 12:38



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Nä, nån schlagerlåt är det sannerligen inte...snarare en " gråtlåt "...
Bra skrivet och fint flyt som alltid när du skriver:-)
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP