Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara vad jag känner


Våren

Solkantad vardag
får helgen att kännas närmare
än den grå vardagens
evighetslånga
upprepning
och vårkänslan i hjärtat är bättre
än hela sommaren sammantaget




Övriga genrer av mamma mu
Läst 252 gånger
Publicerad 2009-04-17 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mamma mu