Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller igen

Du ser mer än mig
du ser mitt sanna jag
och det skrämmer mig

Du bär mitt hjärta
mina känslor
och mina förhoppningar

Du tvekar inte att visa mig mina vackra sidor
Du ger mig värme genom ömma gester
Genom att älska

Du skrämmer
mig genom att få allt att vara så vackert
och jag vill bara ha mer.

Du behöver bara vara den du är inför mig
Då ska jag ge dig åter allt som du skänker mig

Kärlek


Jag älskar dig




Fri vers av mamma mu
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-20 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mamma mu