Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle kunna vara en text att sitta uppe i väntrummet där barnen skall sitta och vänta på att komma in hos tandläkaren?


Ibland är tandläkaren en vän, du bara inte träffat än







Så lätt det plötsligt händer
en olycka med tänder

någon slår ut dem
alla eller blott fem

tråkigt är att mista så
men gör det inte svårt att gå

gå till tandis är ej kul
särskilt när man är ful

i mun av skadan illa skedd
å så vill man ej bli sedd

då hellre man sig gömmer
så ingen doktor en sig dömer

men tandläkarna är ej farliga
handskas med barn så varliga

och är du duktig uti stolen
blir du strax lysande som solen

glad att slippa smärtan ren
då när du sluppit mardrömmen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2009-04-17 19:57



Bookmark and Share


    snöö
En text som fick mig att lee. Kul! Titeln var särkilt bra.
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP