Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att minnas sitt liv som Barn är att...





.... helt underbart insupa det Heliga!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2009-04-18 22:37



Bookmark and Share


    sofia flow
Oj, och de enklaste orden ger ofta de största sanningarna
Tack för det.
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP