Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa fick jag av min älskade vän


Mina skor

Mina skor är inte längre några
vinterkängor med dubbar under

Mina skor har jag bytt ut för
det är på väg mot vår

Mina skor är en promenadsko så
skön åt en reumatisk fot att gå i

Mina skor har jag tagit på mig denna
lite kyliga aprilmorgon för att gå
ut i natuer och leta på vårens tecken

Mina skor tar mig fram på en väg i
byn där jag finner några tussilago
som blir min bild i kameran denna

soliga men kyliga aprilmorgon

Mina skor vårdar jag ömt




Fri vers av sajo
Läst 128 gånger
Publicerad 2009-04-19 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo