Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLOMNING

 

hon stod i blomning den sommaren

som det riste och det spände

hon stod i blomning den sommaren

som det bultade och brände

hur kan man motstå den frestelsen

och den åtrå som han kände?

hur kan man släcka den eldsvådan

hennes brösts konturer tände?

LARZ GUSTAFSSON 090418-19




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2009-04-19 18:15



Bookmark and Share


  Roula O
mycket vacker...
2009-04-20

  Teresia Ridell
Härligt, sexigt, eldigt;)
Gillar skarpt !
2009-04-20

  Neal
mm dessa kvinnor ;)
2009-04-19

  Junitvillingen
Kan man säga " fy bubblan " om något som är så bra?? Ja, det måste man väl kunna...för " WOW ", denna är nog din bästa - i alla fall av de jag hittills läst!! Mycket, mycket väl formulerat med fint flyt och sensualism hela texten igenom. Bokmärker på studs!;-)
2009-04-19

    sajo
En sådan klockren text orden är perfekta. Det är så det är. Applåder i massor.
2009-04-19

  anits VIP
Mycket vackert
2009-04-19

  CharlieShane
Hejja Larz vad denna var bra!
Härligt ordval och toppen flöde rakt igenom!
Nice!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP