Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här hade jag ursprungligen tänkt berätta en smula om bajskorvens historia men ändrade mig sedan jag varit på muggen och lagt en kabel, äckligt vad det verkar så jag beslöt mig för att skita i det och vara litet poetisk istället...


En för intellektuellt funtade människor fullständigt onödig läsning






Jag förstår mig
inte på hur
du kan vara

glad när världen
ser ut som
den gör, rund

som en boll
full av taggar
samtidigt eländig och

en smula ansatt
av krafter utifrån.
Obegripligt är det.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-04-19 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP