Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kras

sprucken blomsterdekorerad
tallrik

fuktsvullna böcker

maläten lampskärm

skev gungstol i ett hörn

skor
sockor
fötter och
ben våta upp till knäna

efter djup vattenpuss
utanför skjulet

där jag står

inte speciellt avvikande bland
de döda tingen här

när mina frusna tår
väl slutat

värka




Fri vers av Metta
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 20:31



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
fuktsvullna böcker
snyggt!
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Metta
Metta

Senast publicerade
Vad är jag för dig?
Kras
* Se alla