Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på min farmors trädgård


Äppelträdet

Äppelträdet i trädgården står där
med sina grenar

Äppelträdet i trädgården bär så stora knoppar
denna tid

Äppelträdet blir just nu klippt under vårens
tid

Äppelträdet har en fågelholk på sin stam dit flugsnapparen
oftar flyttar

Äppelträdet står där så grått och knotigt och tänk när jag
står och tittar på det så kan jag ser hur

Äppelträdet talar om för mig vad mycket det har
varit med om under åren som varit

Äppelträdet bär åter till hösten sådan god
frukt

Äppelträdet skapar en smak av Ingrid Marie

090419




Fri vers av sajo
Läst 137 gånger
Publicerad 2009-04-19 21:10



Bookmark and Share


  Maria T
Äppelblom är mycket vackert
på våren
och Ingrid Marie smakar så gott
på hösten
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo