Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om dårskap







en dåre är
bara en person
som blir betraktad

ur en något
annan vinkel av
andra människor än

dåren själv betraktar
sig, vilket ibland
låter sig bevisas




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2009-04-20 20:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det tycker jag absolut att du skall göra, jag finns inte i något uppslagsverk annat än som ett antal företeelser, lodjur är blott ett av dem, sjöfågel en annan...
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP