Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen. Kommer väl allt bli bra igen?

Försumma mig.
Så får jag vara inte mindre än försummad.

Lämna mig.
Så får jag i alla fall ha varit älskad.

Nej!

Låt mig stanna.
Bli kvar i din blick tills du är led på vad du ser.

Håll mig hårt - om så en sista gång.
Men släpp mig aldrig någonsin mer igen.

Säg mig.
Allt kommer väl bli bra igen?




Fri vers av Gnosis VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-20 22:23



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
Sparas bums! Sårbarhet är det finaste vi kan skriva om tycker jag.
2009-04-21

  Sturesdotter
Verkligen en ömsint vädjan; spröda ord med styrka i botten och en stark tro
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Gnosis VIP