Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känlan vi alla kännt

Ja, jag vet hur det känns när man faller så hårt

man ligger på marken och kinden är våt

Och jag vet hur det känns att tappa greppet om allt

lyckan är borta och allting känns kallt

Allt går emot en och inget blir rätt

allting som gjorts har man gjort på fel sätt

Och det spelar egentligen inte lägre någon roll

att man en gång till ramlar tillbaka på noll

För det känns som att ingen bryr sig, att ingen alls ser

ingen som hjälper när man verkligen ber.

Det är då man måste skärpa sig, öppna ögonen och se

att trots så mycket ondska har livet mer att ge.

Men man får nå botten, man måste falla ner

För det är viktigt att lära sig kämpa efter mer.

Vi har en inre styrka som vi måste kunna ta till

när allting säger nej, och man inte längre vill

Ja, jag vet hur det känns att nå botten totalt

att ligga i mörkret där allting är svalt

Och jag vet hur det kännt när man har nått sin topp

ja, jag vet att det viktigaste vi har är vårt hopp.




Fri vers av HannaD
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-04-21 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaD