Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mia


Nattankar

I timglaset tiden rinner
ett ögonblick av vakenhet ger mig
visioner av redan upplevda ögonblick.
Bilden av dig finns klistrad i mig
och en inbillad beröring
spelar mitt medvetande spratt.

Jag vill att du ska veta
och jag vill att hela världen ska veta
att du är en sådan människa
som ger avtryck vart du än är.

Denna natt känner jag
hur djupt du har stegat ut min mark.
Du tog emot min gåva
Jag är din.




Fri vers av Johan Hägg
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-09-17 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Hägg
Johan Hägg