Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett telefonsamtal idag, jag är pälsdjursallergiker men att skriva om denna katt var något jag ville


Katten

I ett telefonsamtal så berättade en
husse om sin katt

katten som han äger är hans
allra bästa vän, hon heter Doris

varje morgon brukar kattägaren
stryka sin katt på kinden men imorse
hände något som kattägaren
berättade om med sådan glädje
för mig

på morgonen när kattägaren slog
upp sina ögon så låg katten bredvid
på huvudkudden och tittade på sin ägare

rätt vad det är tar hon fram tassen och
sträcker fram den mot husses kind och vidrör
försiktigt vid honom och visar verkligen sin
uppskattning hur mycket hon gillar sin
husse

denna katten får verkligen så mycket kärlek
av sin husse kan jag säga




Fri vers av sajo
Läst 106 gånger
Publicerad 2009-04-21 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo