Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker det är skönt...






...man inte behöver
likna varandra varken till utseendet
i status eller i det man skriver
till skillnad från andra
för att finna en sorts tillfredställelse i
att mötas i ord i texter eller bara ute på gatan
inne på kaféerna och le mot varandra
som i hemligt samförstånd...

...jo, jag vet också vad livet går ut på
nickar han och hon och den och den och när du ler
sådär litet blyg och ser dig omkring
bland likar och olikar
då är du som hemma på mammas gata
det ser jag i dina ögons lyster




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-04-22 08:17



Bookmark and Share


    sofia flow
Enkelt och djupt i perfekt kombination
Skitsnyggt
2009-04-23

  Gunwale VIP
Underbart tänkt, känt och skrivet!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP