Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar Oss Ur en Härva ( åh fy faan )




Så stunda

Sålunda

Känslor runda

Kom i gunda


Hettighet

Vettighet

Rättighet



Vadårå

Närdårå



Nu

Du


Jag

Lag



Otrygg

Bygg


Det går

Dessa lår


Valv

Skalv


Larm

Barm


Heliga Guds Moder

Kärlekens roder


För oss i hamn

Underbar famn


Ljuva & djärva

Dansar oss ur en härva.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2009-04-23 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP