Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är den produkten som du inte vågar möta. Poesi är hjärtats inre chans att få en talan i denna värld av strävhet och hårdhet. Frihet för det inre.


Jaget

Poeter kommer ni vara min befrielse från mitt innersta väsen som slår och hamrar för att få se ett litet sken av ljus i detta dunkel av gråhet. Mitt fängelse som omslukar sinnet med kedjor. Jag vill bli fri, fri så jag kan bli vad jag egentligen är.


Http://musikopoesi.jothodesign.com




Fri vers av JonathanT
Läst 151 gånger
Publicerad 2009-04-23 12:06



Bookmark and Share


  SecretGardenofLotta
Jag tror det : ) Välkommen!
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

JonathanT
JonathanT