Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sjuttonde september

ångesten tar mig så jävla hårt i bakifrån
jag som inte ens gillar analsex..


ikväll äcklades jag av mänskligheten
så jag tog bussen hem
den var fullproppad av mänsklighet


om livet skulle erbjuda ett presentkort på martyrskap
så skulle jag vilja använda det nu
\"tyvärr, magnetremsan funkar inte\"

nähä, ok. ja, men då går jag.




Fri vers av .matilda
Läst 583 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-17 23:22



Bookmark and Share


    n.
whoa, tös.
grymt
2005-09-18

    ej medlem längre
jag tycker den här är riktigt bra, naket, vågat, direkt och uppgivet...
2005-09-17

  Dan Linder
Jag tycker du kan stryka de första två meningarna. Inte för att jag rodnar av orden men för att det inleder hela dikten i en förvrängd tonart. Du har en tillräckligt stark början med "Ikväll...", använd den!
2005-09-17

  Amy (F)
oj vilka grova ord du använde!
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

.matilda
.matilda