Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i en buss

Är det fittan som luktar fisk,
eller fisken som luktar fitta?
Tankar i en buss 2009,
Hönan eller ägget?
Fittan eller fisken?
Ibland är det skönt att bo i ett I-land.




Fri vers av Don Thorell
Läst 277 gånger
Publicerad 2009-04-23 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Don Thorell