den goda medborgaren
tar alltid SIMBORGARMÄRKET

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den goda medborgaren
tar alltid
SIMBORGARMÄRKET




Simma!





För faen.... simma!

Simma över vattnet.

Simma under vattnet.

Simma!!

Vad har Svenska Ord

med just simning att göra??

Men seså... släng dej i plurret...

& njut av badsäsongen.

Smek din partner lite extra

i vår, det kan hon/han behöva.

Glöm inte att simma mycket.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP