Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ditt underbara Leende


Kärlek

Jag älskar ditt leende,
det är som att mina ögon får diabetes såfort jag ser diig lee
ditt leende e så undebart sött,
jag smälter ned




Övriga genrer av OliviiaKarlsson
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-04-23 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OliviiaKarlsson
OliviiaKarlsson