Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

Ångra Aldrig Något Du Gjort..
Du Slösar Bara Massa Energi...
Det Går Ändå Inte Att Göra Ogjort!




Fri vers av OliviiaKarlsson
Läst 234 gånger
Publicerad 2009-04-23 21:12



Bookmark and Share


  Långtbort
men man kan väl få ångra nåt man gjort mot nån. säga till personen att man ångrar det så man kan få förlåtelse t.ex
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

OliviiaKarlsson
OliviiaKarlsson