Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden av ökensand går att imitera, fejka, istället för att fotografera sanden i Sahara kan man ha ett foto av Gobi eller Nevada...


Minnets förlust elser





...jag har hört
att det man
inte har i

fötterna får man
ha på benen
eller om det

kanske var, vad
man inte har
i benen får

man ha i
huvudet... eller kanske
vad man inte

har i huvudet
får man allt
ha i fötterna...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2009-04-24 00:37



Bookmark and Share


  blaite
Så sant att det falska bara dör..Blaite
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP