Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har här förstökt mig på att skriva en så tjatig och naiv text jag bara kunnat som samtidigt utger sig för att vara godt utarbetad poesi genom att innehålla så få ord som möjligt på varje rad och ändå bilda en sorts mening i protest mot sänkta skatter


En text av yttersta vikt för framtida filosofers utveckling av pannloben





Galen panna
oligger i veck

munnar tuggar
avigt på lakritz käck

bussar rullar
på gatornas däck

mannen med fiolen
violinerar sig näck

flickorna i skolan
solar sig i sträck

fläckarna på gatan
är tuggumminas skräck

fåglarna skiter i vilket
deras alster kallas träck

trista texter är här
istället för å va väck

med läsaren driver
en och annan gäck

huvudet duger till
att bära luva, smäck

kroppen borde klä sig
i tjära, fjädrar, säck

fira medsommar hemmavid
eller kanske bortåt snäck




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2009-04-24 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP