Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord från en palett




Det är nära
på omöjligt att
måla tavlor i

bara svärta när
konstnären lärt sig
färgskalans alla nyanser




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-04-24 11:48



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Å varför skulle man vilja måla i svärta när det finns så många vackra färger. Men.. finns svärta i olika nyanser?
Där fick du mig att tänka till lite extra. Tack!
2009-04-24

  lodjuret/seglare VIP
du har rätt, eva, det blev litet fel, men det är rättat nu
2009-04-24

    eva m h
Det förstår jag!!!
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP