Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagar

Många sover nu med hungriga och tomma magar
Inte jag
Många ligger sjuka, har ont, kämpar för sitt liv
Inte jag
Många gråter nu för att de har mist en vän
Inte jag
Människor fryser, lider, svälter
Men inte jag
Otroligt nog så klagar jag ofta på mycket
Gör du?




Övriga genrer av Therés
Läst 664 gånger
Publicerad 2005-09-18 13:01



Bookmark and Share


  JML
Tänkvärt. Att vi klagar fast vi har allt vi behöver för att leva.
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!