Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflection

Look at me
I will never pass
for
a
perfect bride

or
a
perfect
daughter

Can it be
I'm not
meant to
play
this
part?




Övriga genrer av Måndagsbarn
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måndagsbarn
Måndagsbarn