Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade mamma!

Jag hoppas att du vet
att du betyder
massa!

Att både jag och den lilla
älskar dig, varje dag.

Och jag hoppas att du vet
att vi är tacksamma
för att du finns,
för oss
när vi behöver.

Men du ska veta att även vi finns,
för dig
när du behöver.

 

Jag vet att du har det svårt
men det är alla tres problem.

Men vi klarar det,
tillsammans.

Bara du inte stänger oss ute...


Vi älskar dig Mamma!




Övriga genrer av Måndagsbarn
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 22:20



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Ja ens mamma betyder så mkt, fint skrivet.. har skrivit en till min mamma oxå, läs den gärna, den heter min mamma:)
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Måndagsbarn
Måndagsbarn