Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting att ha...

Jag klättrar på väggarna. Jag får svårt att andas.
Jag tycker inte synd om mig, inte heller du. Jag kvävs.

Jag räcker inte till.
Jag är inte den du vill ha. Inte den du behöver. Du säger det inte. Men alkoholen gör.

 

Dra åt helvete. Jag är för gammal.

Gå tillbaka till Joni. Du behöver inte mig.
Du älskar inte mig egentligen.

 

Du visar inte mig din kärlek. Inte psykist. Inte fysiskt.

Bakfyllekåt.

Jag bor i Ditt hem. Inkräktar på Ditt revir.
Bra att ha när barnen sover. När du jobbar.




Fri vers av Måndagsbarn
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-12 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måndagsbarn
Måndagsbarn