Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungt


En människa
vet inte
hur stark
hon är
förrän hon
tvingats bära
mer än hon
orkar

och bär
det också.




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 721 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-25 19:09



Bookmark and Share


  Quasimodo
Klokt och med livsinsikt !!!
2009-10-21

  Mikael Lövkvist
Synnerligen visa ord!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP