Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


vem fan vände på timglaset!?

Där gick den sista bussen på 3 timmar
klockan är sen natt eller tidigt morgon
- beroende på vilken årskull du är född i -

innan 1970 - beware
allt drickbart är giftigt
och levern drabbas först!

Skål! För personalen på macken
för taxi 020
för alla i samma sinnestillstånd som mig
för alla förtappade själar

för alla som inte vet bättre

för alla er som aldrig hittat hem!

Skål!

för alla som jag gav mitt nummer till ikväll
för alla ligg som aldrig blir av
för alla trohetslöften som aldrig löses in
för alla bekantskaper som stiftats
denna, ack så blöta, kväll!

Skål!




Fri vers av BaraOrd
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-26 06:08



Bookmark and Share


  peter markurth
skitbra om att vara ung, känner igen mig som tonåring ...
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd