Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland hittar du inte ditt förstahandsval och fär nöja dig mes ett annat träd som dock varken lövar runt eller håller tunt


Ek vill i brist en





Eller som jag brukar säga
till rökare.

När jag först
fick syn på dig

misstog jag dig
för att vara intelligent.

Men nu ser jag ju
att du är rökare...

...förväxla inte intelligens
med påhittighet.

De förmodat dumma
är ofta nog påhittiga.

Men de behöver
inte nödvändigt

vara rökare för det,
även om det finns...

...dumma rökare också.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-26 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP