Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ytterliggare tuffa besked. Jag trodde amputering var ännu en marddröm jag lämnat kvar i Karibien. O trots mitt glada yttre erbjuder sköterskorna mig en psykolog. Jag känner mig överrumplad och chockad. Men inser just varför.. Och förstår. Hoppas min


Förr, En klippa

Van att vara stark
Van att ha kontroll
Van att vara en tröst
Att vara en klippa

Men en klippa behöver sitt berg

Måste fortsätta vara stark
Måste orka ha kontroll
Måste försöka trösta
Att vara en klippa

Men blev översköljd av en våg

Kämpar febrilt
Skall lyssna, ha tålamod o uppskatta
Vill bara ge upp o gråta

Andras bekymmer är alltid större
Ett ben mindre, jag andas fortfarande
Ett ben mindre, jag ler fortfarande
Ett ben mindre, jag är fortfarande här för alla andra

Jag känner ingen smärta
Bara maktlöshet
Bara sorg

Förr, en klippa
Nu.. Ingen aning




Fri vers av Thereze
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thereze
Thereze